Marketing

Portal Enterijer Stana je nastao sa ciljem da se na jednom mestu na internetu objedini ponuda firmi koje se bave svim oblastima uredenja enterijera.

Svoje mesto na portalu mogu pronaći sve firme koje se na bilo koji način bave enterijerom, Od arhitekata i dizajnera, preko firmi koje proizvode i prodaju nameštaj, kuhinje, kupatila i drugu opremu vezanu za enterijer, pa do samih izvođača bilo koje vrste radova potrebnih za adaptaciju i uređenje životnog ili poslovnog prostora.

Portal je dosta dobro pozicioniran na google pretragama za veliki broj ključnih reči. Prati ga fb fan page Uredenje Stana - Saveti i Trikovi na kom objavljujemo naše tekstove, a koji ima preko 30000 fanova i svakodnevno se razvija.

Portal ima Page rank 4 tako da je link na sajtu od višestruke koristi (osim direktnog dolaska posetilaca na Vaš sajt, link na portalu pozitivno utiče i na optimizaciju samog vašeg sajta i njegovo bolje pozicioniranje na pretraživacima) Portal ima mailing listu sa zavidnim brojem mailova, na koje se povremeno šalju PR tekstovi koji su reklama naših partnera.

AKCIJE

 

17.02.2013.

Pripremite se za sezonu

U cilju sto kvalitetnijih priprema za nastupajucu gradjevinsku sezonu, Enterijer Stana svim kompanijama koje do kraja meseca marta zakupe reklamni paket Profil firme poklanja jedan PR tekst.
Cenovnik oglašavanja

Paket 1

Prezentacija sa slikama u jednoj kategoriji

Vaše preduzeće će biti predstavljeno logotipom, detaljnim podacima, proizvodnim programom, opisom delatnosti, fotografijama...

Paket profil firme obuhvata:

  • logo
  • adresu
  • brojeve telefona
  • broj faksa
  • e-mail
  • adresu internet prezentacije
  • tekst o tome čime se firma bavi
  • do 10 fotografija
marketing prezentacija sa slikama kategorija

CENA: 5000 dinara/godišnje

Paket 2

Sponzorisani PR tekst

Ovo je najbolji vid ciljnog reklamiranja pošto objavljujemo tekst koji nam pošaljete, a koji je direktna reklama za Vas i Vaše proizvode ili usluge. Iz teksta bi na više mesta postojao link ka Vašem sajtu, što bi uticalo na poboljšanje optimizacije Vašeg sajta i njegovo bolje pozicioniranje na google pretragama, a istovremeno bi posetici preko tih linkova dolazili na Vaš sajt. PR tekstove objavljujemo na našim stranicama "Saveti", "Tekstovi" ili "Vesti" u zavisnosti od prirode samog sponzorisanog teksta.

marketing sponzorisani tekstovi

CENA: 4800 dinara po tekstu

BANERI

Baner (Banner) ili ad (Ad – Advertising) jesu engleske reči za sliku koja predstavlja reklamu za neki proizvod ili uslugu i koja se nalazi na stranici nekog sajta. Baner može biti statičan ili animiran (jedna ili više slika, sa pratećim tekstom ili bez njega). Baner predstavlja najčešći vid oglašavanja na Internetu.

Paket 3

Baner SS (468x60 px)

Prikaz: Rotacija-min 33% prikaza
Uz paket sponzor sajta besplatno dobijate 4 PR teksta


Ukoliko se odlucite da budete sponzor sajta, dobijate baner na svim stranicama sajta koji je najveci i najvidljiviji od svih banera. Ovim ste osigurali da Vaša reklama bude najdominantnija na sajtu. Uz to, osim banera, ovaj paket podrazumeva da besplatno dobijete 4 PR teksta koji su najefektniji vid ciljnog reklamiranja.

marketing baner SS

CENA: 8000 dinara/mesečno

Paket 4

Baner B1 pozicije 1-6 (160x120 px)

Prikaz: Rotacija-min 50 % prikaza garantovano
Uz paket baner B1 besplatno dobijate 2 PR teksta


Ovim paketom dobijate baner dimenzija 160x120 px vidljiv na svim stranicama sajta. Uz to, osim banera, ovaj paket podrazumeva da besplatno dobijete 2 PR teksta koji su najefektniji vid ciljnog reklamiranja.

marketing baner B1

CENA: 4000 dinara/mesečno

Paket 5

Baner sponzor kategorije (542X110 px)

Prikaz: 100% u datoj kategoriji
Uz paket sponzor kategorije Besplatno dobijate 1 PR tekst


Ovaj paket Vam omogucava da na kategoriji imate prvu poziciju za Vašu reklamu tako da posetioci pri odabiru kategorije koja im je potrebna prvo ugledaju Vašu reklamu pa tek onda ostale reklame firmi koje nude usluge iz odabrane kategorije.

marketing sponzor kategorije

CENA: 3000 dinara/mesečno

* Enterijer Stana zadržava pravo da besplatno i bez nadoknade postavi na neodreden vremenski period odredene profile, banere i tekstove u cilju sopstvenog razvoja i popularizacije samog portala.
* Sve cene su izražene bez PDV-a

Rolo zavese
Alu i pvc stolarija
Tepisi Beograd
PVC stolarija
Keramicke plocice
Uredjenje enterijera
Knjigovodstvene usluge
Salon keramike Alvos
Rolo zavese Mega lux

Lukić Rolet iz Beograda je porodična firma koja više od 15 godina za Vas izrađujemo trakaste zavese, rolo zavese, roletne, komarnike, venecijanere i tende po meri koje su postale simbol kvaliteta i funkcionalnosti. Pratimo savremene trendove uređenja prostora tako da kod nas uvek možete dobiti najnovije proizvode na tržištu. Najbolja referenca naših usluga je veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas bez ustručavanja preporučuju svojim prijatelijima i rodbini